NAZAR COEVORDEN

NAZAR COEVORDEN De lekkerste döner en pizza gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1055 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nazar Coevorden. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 22:21 Tip: gebruik verse kruiden, zoals verse basilicum bij de pizza caprese.
13 jun 2022 om 10:11 De calzones waren goed warm en lekker. Maar ze bezorgden een half uur te vroeg, voor ons geen probleem, we hadden toch al honger :)
12 jun 2022 om 20:51 Bestelling meer dan een half uur te laat. Via Thuisbezorgd besteld maar geleverd door anoniem persoon. Eten was niet echt warm meer. Geen aanrader. Ps, Thuisbezorgd graag geen kreet dat het op zondag is besteld en het daarom wat langer kan duren.
29 mei 2022 om 21:19 Eten was koud en dat vind ik heel jammer want woon niet zo heel ver weg
23 mei 2022 om 20:56 Zeer lange wachttijd om 18:08 besteld en eten ontvangen om 20:03 gaat helemaal nergens meer over
22 mei 2022 om 23:05 Zeer slechte service. Ik kreeg mijn koude eten 2 uur nadat ik het had besteld. Het was smerig, het vlees was koud en de salade die ik had besteld was vervangen door een goedkopere soort salade. Mensen, alsjeblieft, bespaar je de moeite en het geld.
22 mei 2022 om 19:51 Bezorgtijd wederom een half uur te laat. Is niet de eerste keer. Je wordt ook niet even daarover op de hoogte gebracht
16 mei 2022 om 21:43 ik vond de bezorging erg lang duren, het eten was heel goed en lekker
13 mei 2022 om 23:36 Eten was wederom een half uur te laat. Laatste keer dat wij bestellen.
13 mei 2022 om 20:29 Het duurde twee uur voordat het eten er was en het was niet eens zo lekker
9 mei 2022 om 8:11 Bezorger kwam half uur te vroeg aan de deur. Mijn gasten waren nog niet thuis. Hij heeft weer meegenomen en half uur later kreeg ik weer het eten opgewarmd. Daardoor was de kwaliteit van het eten gezakt. Erg jammer.
7 mei 2022 om 19:06 2 uur still caunting