NAZAR COEVORDEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nazar Coevorden. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 13:49 Dikke voedselvergiftiging gekregen van het eten. Het was wel warm maar ben 2 dagen later nog gammel. Als je het aangeeft dat je ziek bent geworden, krijg je een oh, ok.
23 jan 2023 om 9:34 het eten was koud
21 jan 2023 om 19:46 Veel te laat kwam het aan en pizza was ook nog niet gaar
20 jan 2023 om 20:13 Heb tussen 16.15 en 16.30 geplaatst met al in me achterhoofd het kan druk zijn maar ik bestel op tijd. Nou uit eindelijk kwam de bestelling 2 uur later aan. En ik had zelfs een tijd indicatie aangegeven. En ook deze werd niet voldaan. Bellen geen g
20 jan 2023 om 19:49 2 uur te laat met bezorgen!! Weinig en lauw eten. Nooit weer voor ons.
16 jan 2023 om 6:06 broodjes keihard vlees erg taai
15 jan 2023 om 21:24 Heeft 2 uur geduurd en het was koud.
15 jan 2023 om 4:24 Eten was tot 2 keer aan toe koud
14 jan 2023 om 20:38 Eten was erg lekker en betaalbaar! Moesten wel iets langer wachtten maar dat was voor ons geen probleem! Vriendelijk personeel!
10 jan 2023 om 21:15 15 minuten later dan besteld, maar dat was geen probleem. Bezorger erg vriendelijk zoals altijd. Eten niet heel warm meer, maar is ook 15-20 minuten rijden. Al met al prima dus!
9 jan 2023 om 11:01 Eten was 5min te vroeg maar dat is helemaal prima Er zat dit x wel erg veel paprika in de Calzone
7 jan 2023 om 20:40 Eten was erg lekker, niet heel warm meer! Bezorging alleen één uur te laat. Lees ik nu ook in reviews. Met 3 kinderen niet heel handig om zo lang te moeten wachten. Zou ik toch is naar gaan kijken.