NAZAR COEVORDEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nazar Coevorden. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 22:28 1,5 uur gewacht. Het eten was niet warm. De smaak was wel goed
26 mei 2024 om 21:54 Te vroeg geleverd en verkeerde bestelling ( geen en verkeerde saus )
26 mei 2024 om 21:22 Om 17:00 uur online besteld voor bezorging om 18:00 uur. Om 18:15 gebeld om 18:40 bezorgd. Eten was prima.
25 mei 2024 om 19:42 Meer als een uur moeten wachten erg lastig met kinderen die niet zo lang kunnen wachten en alles moeten opwarmen in de magnetron. Het eten was opzich wel lekker maar zolang moeten wachten op de bestelling vind ik echt schandalig!!!
25 mei 2024 om 19:15 Meer dan 2 uur gewacht, toen ik belde werd er opgehangen. incomplete bestelling en was niet hun probleem. Eten wat er wel was koud
24 mei 2024 om 6:39 Het duurde 2 uur voordat het eten eindelijk bezorgd werd. Toen ik belde om te vragen hoe laat het bezorgd zou worden, werd er kortaf gereageerd met "alles is onderweg, eet smakelijk" en werd er opgehangen. Het eten was koud. En niet te eten.
2 mei 2024 om 19:57 Pizza was goed Calzone groot besteld kregen kleine en plat ipv groot en bol
14 apr 2024 om 21:45 Levering duurde een 15 minuten langer als afgesproken. Eten was echt koud.. bah..
12 apr 2024 om 18:45 Het was heerlijk!
8 apr 2024 om 7:35 niet te eten, geen smaak, niet om aan te zien, je mag het nog geen eens voer voor de varkens noemen. Hier bestellen we nooit weer. Je mag het nog geen eens eten noemen! Waardeloos
6 apr 2024 om 21:34 Pizza zat vast aan de doos. Drinken warm omdat het bij de pizza in zat
6 apr 2024 om 19:09 Kapsalon doner smaakte prima