NAZAR COEVORDEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1323 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nazar Coevorden. Meer weten? Ontdek meer

14 feb 2024 om 20:56 Heerlijke eten en vriendelijke bezorger
3 feb 2024 om 21:50 Ze waren zelfs eerder 15 minuten
3 feb 2024 om 20:38 2 uur gewacht op het eten 2x gebeld elke x was het onderweg en bij de 2e x vroeg ik of het eten wel warm zou zijn omdat de bezorger al 50 minuten met het eten rond reed kreeg ik het antwoord je kunt het wel weer opwarmen ,het eten ligt bij het varken
29 jan 2024 om 8:03 Fatsoenlijk communiceren kennen ze niet, eten komt bijna altijd te laat en is niet lekker meer. Ze zijn ongelofelijk onfatsoenlijk als je ze belt
28 jan 2024 om 20:34 Het waren heerlijke pizza's !
28 jan 2024 om 20:22 Onbeschoft aan de telefoon! En niet gedaan wat ik had besteld
21 jan 2024 om 19:13 Onbeschoft aan de telefoon en tijdens het gesprek gooien ze gewoon de telefoon erop. Maar het eten was wel goed.
11 jan 2024 om 20:35 Weinig vlees in het broodje en de saus hadden ze niet in het broodje gedaan wat ik gevraagd had verder wel een goede smaak maar kan beter in Duitsland is het lekkerder.
8 jan 2024 om 19:03 Vies eten koud Döner is net rubber en pizza half verbrand
5 jan 2024 om 23:41 Verbrande 4 kazen pizza jammer
2 jan 2024 om 6:33 Als je genoeg drank op hebt smaakt het prima
27 dec 2023 om 18:39 Na 1.5 uur hebben gewacht op ons eten was het koud en niet te vreten